Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Upravljanje u kriznim situacijama

Polaznici

Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim stranama koje u svom djelokrugu rada sudjeluju u upravljanu u kriznim situacijama.

Ciljevi

Glavni cilj tečaja je naučiti polaznike kako uspostaviti učinkovit sustav upravljanja tijekom kriznih situacija, prvenstveno kroz pripremu koja uključuje prepoznavanje potencijalnih kriznih situacija i smanjenje utjecaja kada se krizna situacija dogodi putem kriznog vođenja, strateškog odlučivanja te putem jasne komunikacije u cilju donošenja ispravnih odluka.

Program tečaja uključuje:

  • Osnovni pojmovi kriznog upravljanja
  • Kako prepoznati krize koje bi mogle utjecati na vaše poslovanje i minimalizirati rizike
  • Proces i struktura kriznog upravljanja
  • Učenje iz vježbi i stvarnih događaja

 

Koristi

Rizik od neželjenih događaja prisutan je u svakom poslovanju, a kad se dogodi može ozbiljno naštetiti organizaciji  i njenom poslovanju. Prepoznavanje potencijalnih kriznih situacija i pravilno donošenje odluka u odgovarajućim vremenskim okvirima kada se kriza dogodi ključni su koraci kojima možemo smanjiti ili spriječiti negativan utjecaj.

Uz smjernice dostupnih normi  uključujući i normu ISO 22320 za upravljanje u incidentnim situacijama, stvorite procese i strukturu upravljanja na koju se možete osloniti.

Uz praktično iskustvo učenja na stvarnim primjerima kriznih situacija, polaznici će dobiti radne materijale korištene na tečaju i obrasce za vježbe.

Trajanje

1 dan

Kotizacija po polazniku

200,00 € + PDV

Preduvjeti za sudjelovanje

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb