Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

IZVEDBA

Izvodimo edukaciju koja je prilagođena Vašim potrebama

Ulaganje u znanje jedan je od ključnih čimbenika uspješnosti svake tvrtke

Naše tečajeve izvode iskusni predavači koji su također i vodeći auditori s godinama iskustva u različitim djelatnostima i industrijama. Iskustvo u auditiranju različitih sustava upravljanja daje našim tečajevima pristup koji je utemeljen na praksi, što naglašava jaku stranu i prednosti Bureau Veritas tečajeva.

S prosječno 1000 polaznika godišnje, naši programi edukacije doprinose stjecanju novih znanja i vještina iz čega proizlazi daljnji profesionalni razvoj te individualni i organizacijski uspjeh.

Možemo Vam ponuditi niz tečajeva iz područja kvalitete, zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, sigurnosti hrane, informacijske  sigurnosti, energije, društvene odgovornosti, neprekinutosti poslovanja, usklađenosti, suzbijanja podmićivanja i mnogih drugih područja.

Akreditirana edukacija

Suradnja s međunarodnim organizacijama

CQI-IRCA akreditirani tečajevi su međunarodno priznati tečajevi za čije izvođenje organizacija mora imati posebno odobrenje (www.quality.org).

Bureau Veritas Croatia je certifikacijska kuća koja posjeduje odobrenje za organizaciju i izvedbu velikog broja CQI-IRCA akreditiranih tečajeva iz područja kvalitete, zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, sigurnosti hrane, informacijske sigurnosti, neprekinutosti poslovanja, energije i dr.

IFS Academy

Bureau Veritas je jedina organizacija u Hrvatskoj odobrena od IFS-a kao IFS ACADEMY centar. (https://www.ifs-certification.com/index.php/en/academy/training-center)

Tečajevi koje Bureau Veritas održava u sklopu IFS Academy nose najviši stupanj europske i međunarodne prepoznatljivosti u svom području.

Raznovrsni programi edukacije i načini izvedbe

Naša ponuda tečajeva obuhvaća više od 50 tečajeva koji se održavaju kao otvoreni tečajevi na kojima polaznici iz različitih organizacija mogu razmijeniti iskustva i stjecati znanje iz različitih sustava upravljanja ili kao in-house tečajevi koji se organiziraju u prostorijama klijenta za veći broj djelatnika.

Otvoreni tečajevi se održavaju prema kvartalnom Planu tečajeva u Zagrebu i drugim gradovima, a in-house tečajevi se organiziraju u prostorijama klijenta u terminu prema dogovoru s klijentom.

Osim održavanja tečajeva u učionici, tečajeve održavamo i u online obliku . Više informacija možete pronaći na poveznici https://www.bureauveritas.hr/webinari.

Kombinirano učenje

Metode prezentacije: Teorijski dio osposobljavanja se provodi u obliku predavanja i vođenih rasprava kako bi polaznici usvojili potrebna znanja. Praktični dio se provodi putem pažljivo osmišljenih radionica i vježbi s naglaskom na situacije koje su tipične i mogu se primijeniti na veliki broj različitih vrsta organizacija.

Dostupni materijali: Radna dokumentacija i materijali, norme, priručnici s vježbama i radionicama.

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb