Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

O NAMA

Profil

Bureau Veritas je vodeća međunarodna certifikacijska, verifikacijska i inspekcijska kuća osnovana 1828. godine sa sjedištem u Parizu. Danas djeluje u više od 140 zemalja svijeta s međunarodnom mrežom od preko 75.000 stručnih zaposlenika, u više od 1.400 ureda i laboratorija.

Od osnutka, osnovna je Misija tvrtke stvarati okruženje u kojem se vjeruje u proizvode i sustave. Do danas je Bureau Veritas prepoznalo kao pouzdanog certifikacijskog partnera više od 400.000 tvrtki širom svijeta, što nas čini jednom od vodećih certifikacijskih kuća u svijetu.

Bureau Veritas Croatia d.o.o. je osnovan je 1925. godine.

Jedna od ključnih djelatnosti tvrtke je certifikacija sustava upravljanja prema međunarodno prihvaćenim normama te usluge edukacije. Kao i u svijetu, Bureau Veritas je i u Hrvatskoj jedna od vodećih certifikacijskih kuća. Do danas je Bureau Veritas Croatia d.o.o. certificirao više od 1400 tvrtki različitih veličina i djelatnosti prema zahtjevima međunarodnih normi.

Tradicionalna te ujedno jedna od ključnih aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj jest pomorstvo koje obuhvaća klasifikaciju i certifikaciju brodova i brodarskih kompanija, kontrolu materijala i opreme za ugradnju na brodove te obuku.

Jedna od aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj je industrija koja obuhvaća kontrole kotlova i posuda pod tlakom – PED i TPED, strojarske kontrole, pomoć pri usklađivanju s europskom regulativom (CE markica), kontrola proizvoda kod proizvođača, kontrola robe prije ukrcaja.

NAŠA ORIJENTACIJA

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb