Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Kibernetička sigurnost industrijskih sustava automatizacije i upravljanja iz poslovne perspektive

Polaznici

Visoki menadžment tvrtki čije poslovanje značajno ovisi o Industrijskim sustavima automatizacije i upravljanja u proizvodnji ili pružanju usluga. Obveznicima Zakona o kibernetičkoj sigurnosti operatora ključnih usluga. Svim zainteresiranim stranama koji žele uspostaviti robustan sustav upravljanja kibernetičkom sigurnošću postrojenja, kao važnim faktorom u kontinuitetu poslovanja i ispunjavanju zakonske regulative.

Ciljevi

Tečaj obrađuje temu kibernetičke sigurnosti industrijskih sustava automatizacije i upravljanja (IACS). Program tečaja je osmišljen kako bi se polaznike upoznalo sa specifičnostima rastućih prijetnji, golemim utjecajem na poslovanje i rizike vezane uz kibernetičku sigurnost IACS sustava.

Koristi

  • Upoznavanje sa specifičnostima prijetnji na Industrijske sustave automatizacije i upravljanja, u odnosu na IT sustave.
  • Edukacija o brzorastućim prijetnjama i značajnim posljedicama takvih napada na poslovanje i opstanak tvrtke.
  • Važnost uspostavljanja sustava upravljanja kibernetičkom sigurošću industrijskih postrojenja kao sistematičnog i sveobuhvatnog pristupa i preduvjeta za nošenje s izazovima ove brzorastuće prijetnje.

Trajanje

1 dan (učionica)

Kotizacija po polazniku

250,00 € + PDV (učionica)

Preduvjeti za sudjelovanje

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb