Polaznici
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele steći teorijsko i praktično znanje za izvođenje internih audita sustava upravljanja sigurnošću hrane prema ISO 22000:2018/HACCP. Tečaj je namijenjen voditeljima i članovima HACCP tima te svim sudionicima u lancu rukovanja hranom unutar organizacije.
Ciljevi
Ciljevi tečaja i ključna područja edukacije:
- Aneks L (Struktura visoke razine);
- Zahtjevi sustava upravljanja sigurnošću hrane prema ISO 22000:2018;
- HACCP principi prema Codex Alimentariusu izdanje 2020.;
- Priprema za provedbu internih audita;
- Planiranje, provedba i izvještavanje rezultata internog audita u skladu sa zahtjevima norme ISO 22000:2018 i ISO 19011:2018;
- Nakon uspješno položenog pismenog ispita, polaznik dobiva Bureau Veritas certifikat za internog auditora sustava upravljanja sigurnošću hrane prema ISO 22000:2018/HACCP.
Koristi
- Upoznavanje sa zahtjevima norme ISO 22000:2018;
- Stjecanje znanja za pripremu i provedbu internih audita sustava upravljanja sigurnošću hrane;
- Upoznavanje principa i metoda audita;
- Stjecanje znanja za identifikaciju i dokumentiranje nesukladnosti, analizu uzroka nesukladnosti i definiranje korektivnih radnji;
- Stjecanje dokaza o kompetencijama za provedbu internih audita prema normi ISO 22000:2018/HACCP koju izdaje međunarodna organizacija
Trajanje
2 dana (online tečaj)
Kotizacija po polazniku
320,00 € ili 2.411,04 kn+pdv (online tečaj)
Preduvjeti za sudjelovanje
–