Polaznici
Tečaj je namijenjen osobama koje žele steći teorijsko i praktično znanje za provedbu učinkovitih internih audita sustava sigurnosti hrane prema HACCP načelima.
Ciljevi
Ciljevi tečaja i ključna područja edukacije:
Glavni cilj tečaja je naučiti polaznike teorijsko i praktično znanje na koji način osigurati efikasan nadzor procesa i provesti učinkovit interni audit. Ključna područja edukacije odnose se na:
- Codex allimentarius – Opća načela higijene hrane, verzija 2022
- Primjena dobre higijenske prakse
- Razumijevanje HACCP načela
- Plan i program internog audita
- Provedba učinkovitog internog audita i izvještavanje o rezultatima
Koristi
- usvajanje znanja vezano uz zahtjeve novog izdanja Codex Allimentariusa za Opća načela higijene hrane s uključenim HACCP načelima.
- Stjecanje znanja za planiranje i provedbu učinkovitih internih audita sigurnosti hrane
- Praktične vježbe
Nakon uspješno položenog pismenog ispita, polaznik dobiva Bureau Veritas certifikat za internog auditora HACCP sustava.
Trajanje
2 dana
Kotizacija po polazniku
350 EUR ili 2.637,08 kn +pdv
Preduvjeti za sudjelovanje
–