Bureau Veritas Vas poziva na novi tečaj pod nazivom – Promjene Općih načela higijene hrane s uključenim HACCP principima – Codex Alimentarius, izdanje 2020.
Edukacija će se održati online u terminima 03.03.2021. (srijeda) i 01.04.2021. (četvrtak).
Trajanje edukacije je od 09:00 do 16:00 sati s uključenim stankama za kavu i ručak.
Napomena: Moguća je organizacija in-house treninga za HACCP timove.
Novi Codex Alimentarius za opća načela higijene hrane koji uključuje HACCP principe je objavljen krajem 2020. godine i u osnovi donosi prilagodbe prema izmjenama zakonske regulative, ali i prema smjernicama GFSI-a.
Više o tečaju saznajte na poveznici: https://www.bvtraining.hr/courses/codex-alimentarius-izdanje-2020-promjene-opcih-nacela-higijene-hrane-s-ukljucenim-haccp-principima/
Predavač je gđa. Branka Čeke Korovljević, SetUp Quality, stručni savjetnik, trener i predavač u području osiguranja kvalitete i sigurnosti proizvoda, Bureau Veritas vodeći auditor i predavač za sustave upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane i IFS odobreni predavač.
Kotizacija po polazniku iznosi 1.200,00 kn + PDV.
Kotizacija uključuje radne materijale korištene na edukaciji, prijevod Codex Alimentarius, izdanje 2020. na hrvatski jezik te Bureau Veritas Potvrdu o sudjelovanju nakon kratke pismene provjere znanja.
Ukoliko se želite prijaviti, molimo Vas da ispunite prijavnicu na poveznici: https://www.bvtraining.hr/obrazac-za-prijavu-webinar/
S obzirom da je broj polaznika po grupi ograničen, molimo Vas da prilikom prijave navedete termin edukacije za koji se želite prijaviti.