Novi Codex Alimentarius za opća načela higijene hrane koji uključuje HACCP principe je objavljen krajem 2020. godine i u osnovi donosi prilagodbe prema izmjenama zakonske regulative, ali i prema smjernicama GFSI-a.
Nova verzija donosi sveobuhvatniji pristup pitanjima sigurnosti hrane u vezi s preduvjetnim programima koji se fokusiraju na dobru higijensku praksu, ali i obvezu izgradnje kulture sigurnosti hrane i kontinuirano poboljšanje sustava sigurnosti hrane.
Tečaj je namijenjen svim osobama koje su u svom opsegu posla odgovorne za razvoj, implementaciju, nadzor i održavanje sustava upravljanja sigurnošću hrane u lancu opskrbe hranom, od primarne proizvodnje, industrije, distribucije i prodaje te usluge posluživanja hrane.
Ukoliko se želite prijaviti na navedeni tečaj, molimo Vas da ispunite prijavnicu.
Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 01/ 6529 398 ili na mail: office.croatia@bureauveritas.com