Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

NOVA EDUKACIJA – KIBERNETIČKA SIGURNOST INDUSTRIJSKIH SUSTAVA AUTOMATIZACIJE I UPRAVLJANJA IZ POSLOVNE PERSPEKTIVE

Bureau Veritas Vas poziva na novu edukaciju iz područja kibernetičke sigurnosti – Kibernetička sigurnost industrijskih sustava automatizacije i upravljanja iz poslovne perspektive.

Tečaj obrađuje temu kibernetičke sigurnosti industrijskih sustava automatizacije i upravljanja (IACS). Program tečaja je osmišljen kako bi se polaznike upoznalo sa specifičnostima rastućih prijetnji te golemim utjecajem na poslovanje i rizike vezane uz kibernetičku sigurnost IACS sustava.

Edukacija je namijenjena visokom menadžmentu tvrtki čije poslovanje značajno ovisi o Industrijskim sustavima automatizacije i upravljanja u proizvodnji ili pružanju usluga. Tečaj je također namijenjen obveznicima Zakona o kibernetičkoj sigurnosti operatora ključnih usluga kao i svim zainteresiranim stranama koji žele uspostaviti robustan sustav upravljanja kibernetičkom sigurnošću postrojenja, kao važnim faktorom kontinuiteta poslovanja i ispunjavanja zakonske regulative.

Ciljevi edukacije:

  • Upoznavanje sa specifičnostima prijetnji na Industrijske sustave automatizacije i upravljanja, u odnosu na IT sustave.
  • Edukacija o brzorastućim prijetnjama i značajnim posljedicama takvih napada na poslovanje i opstanak tvrtke.
  • Važnost uspostavljanja sustava upravljanja kibernetičkom sigurnošću industrijskih postrojenja kao sistematičnog i sveobuhvatnog pristupa i preduvjeta za nošenje s izazovima ove brzorastuće prijetnje.

 

Edukacija će se održati u Zagrebu dana 21.06.2022., u trajanju od 09:00 do 16:00 sati.

Kotizacija po polazniku iznosi 1.900,00 kn + pdv, a po završetku tečaja polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji.

Ukoliko se želite prijaviti, molimo Vas da ispunite prijavnicu na poveznici: https://www.bvtraining.hr/obrazac-za-prijavu-webinar/  

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 01/ 6529 398 ili na mail: office.croatia@bureauveritas.com

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb