Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Najava tečaja FSPCA PCQI – Tečaj preventivne kontrole za proizvodnju hrane

Bureau Veritas Vas poziva na tečaj pod nazivom FSPCA PCQI – Tečaj preventivne kontrole za proizvodnju hrane.

 

Tečaj će se održati online u terminu 17.-19.02.2021. godine.

 

Ovaj tečaj je razvio FSPCA (Udruga formirana kao potpora Zakonu o modernizaciji sigurnosti hrane) te ga provode Bureau Veritas vodeći instruktori, sukladno standardiziranom planu i programu priznatom od strane FDA.

 

Organizacije koje izvoze u SAD prehrambene proizvode pod nadzorom FDA moraju biti usklađene s FSMA uredbom. Organizacije moraju također osposobiti kvalificiranog djelatnika za preventivnu kontrolu (PCQI – Preventive Control Qualified Individual). Sudjelovanje na ovom tečaju je jedan od načina da osposobite PCQI i pripremite se za usklađenost s uredbom.

 

Predavač je mr.sc. Ana Bilandžija, dipl.ing., Bureau Veritas vodeći instruktor sukladno standardniziranom planu i programu proiznatom od strane FDA. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, materijali su na englekom jeziku.

 

Kotizacija po polazniku iznosi  4.200,00 kn + pdv i uključuje predavanja na hrvatskom jeziku, izvorne radne materijale na engleskom jeziku, registraciju na portalu i dobivanje certifikata FSPCA PCQI.

 

Ukoliko se želite prijaviti na tečaj molimo Vas da ispunite prijavnicu na poveznici https://www.bvtraining.hr/obrazac-za-prijavu-webinar/  ili nam se možete obratiti na mail sabina.zgaljic@bureauveritas.com

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb