Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Vidović Andrea

Andrea Vidović, dipl.ing. preh. teh., diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Karijeru započinje poslovnim savjetovanjem malih i srednjih poduzeća najvećim dijelom u prehrambenoj industriji na području upravljanja sigurnošću hrane i kvalitetom. Svoje kompetencije usavršava tijekom višemjesečne edukacije iz područja sigurnosti hrane, pakiranja i procesiranja hrane te proizvoda sa dodanom vrijednošću na Michigan State University, Lansing Michigan.

Dodatno završava edukacije iz područja zaštićenih autohtonih prehrambenih proizvoda u Thienne, Italija te postaje Voditeljicom ureda za certifikaciju zaštićenih oznaka izvornosti i zemljopisnog podrijetla te za certifikaciju ekoloških proizvoda. Sudjeluje na prvim projektima ovakvih zaštita proizvoda u RH te u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede održava brojne edukacije na temu. Sudjeluje na projektu Bioadria Adriatic New Neighbourhood Program vezano za ekološku poljoprivredu (Interreg/CARDS PHARE).

Od 2012. godine radi u Bureau Veritas Croatia d.o.o., kao Vodeći auditor i stručnjak za prehrambenu industriju, s dodatnim fokusom na društveno odgovorno poslovanje kao sveprisutnijim kriterijem i zahtjevom u poslovanju općenito. Posjeduje višegodišnje iskustvo u implementaciji, provođenju audita i edukaciji za sustave upravljanja.

Vodeći je auditor za sustave upravljanja sigurnošću hrane (HACCP, ISO 22000), kvalitete (ISO 9001), zaštite okoliša (ISO 14001) te za društvenu odgovornost (SA8000, SMETA, SWA, ISO 26000).

Odobreni je predavač za sustave upravljanja sigurnošću hrane (HACCP, ISO 22000) i kvalitete (ISO 9001).

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb