Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Objavljen novi Plan webinara za početak 2021. godine

Na poveznici https://www.bvtraining.hr/plan-webinara/ možete pronaći nove termine webinara za siječanj i veljaču 2021. godine.

 

Bureau Veritas webinari su online tečajevi koje vode predavači u stvarnom vremenu. Polaznici mogu postavljati pitanja predavaču i voditi raspravu s ostalim polaznicima što webinarima daje interaktivnu dimenziju.

Webinari pružaju mogućnost održavanja radionica i vježbi uključujući i grupni rad u odvojenim timovima polaznika, razmjenu poruka te dijeljenje dokumenata i audio i video zapisa.

Ukoliko se želite prijaviti, molimo Vas da ispunite prijavnicu na poveznici https://www.bvtraining.hr/obrazac-za-prijavu-webinar/  ili nam se možete obratiti za sve dodatne informacije na sabina.zgaljic@bureauveritas.com

U nastavku izdvajamo neke nove tečajeve u našoj ponudi:

CQI-IRCA Tečaj za interne auditore prema ISO 9001:2015

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele steći teorijsko i praktično znanje za izvođenje internih audita sustava upravljanja kvalitetom i koji žele steći međunarodno akreditirani certifikat za interne auditore.

Nakon uspješno završenog tečaja, polaznici će naučiti auditirati zahtjeve norme ISO 9001:2015, proces audita (planiranje, provedba i priprema izvještaja) sukladno zahtjevima norme ISO 19011:2018, te kako planirati i provesti audit procesa kada ne postoje dokumentirane procedure.

Nakon uspješno položenog pismenog ispita i kontinuirane ocjene tijekom tečaja, polaznik dobiva međunarodno priznat IRCA-CQI akreditiran certifikat za internog auditora sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015.

Project Management – Upravljanje projektima

Tečaj je namijenjen postojećim i budućim voditeljima projekata i članovima projektnih timova.

Ciljevi tečaja i ključna područja edukacije obuhvaćaju: procese upravljanja projektom, životni ciklusi, projektne faze, upravljanje opsegom, vremenom i troškovima; WBS struktura (work breakdown structure) i dekompozicija projekta; inženjerstvo zahtjeva; upravljanje kvalitetom, ljudskim resursima i komunikacijom; upravljanje nabavom; upravljanje rizicima i projektnu dokumentaciju.

Socijalni inženjering i zaštita organizacijskog znanja

Tečaj je namijenjen svim funkcijama koje u djelokrugu rada komuniciraju s potencijalnim kupcima, postojećim kupcima, dobavljačima i ostalim relevantnim zainteresiranim stranama te su radi svoje pozicije i znanja izloženi potencijalnom interesu konkurencije.

Tečaj obrađuje značajke i metode napada putem socijalnog inženjeringa kao ne-tehnološke metode napada koje se snažno oslanjaju na ljudsku interakciju i najčešće uključuje zavaravanje ljudi kako bi narušili normalne sigurnosne procedure i ugrozili organizacijsku imovinu i organizacijsko znanje.

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb