Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

IFS Food verzija 7.0 – Novi zahtjevi u odnosu na verziju 6.1

Dana 06.10.2020. godine je objavljena nova revizija norme IFS Food v7.

Kako bi se na vrijeme pripremili za tranziciju na novu verziju norme, Bureau Veritas Vas poziva na novu edukaciju koju održavamo kao odobreni trening partner IFS Akademije – IFS FOOD v7.

Edukacija će se održati u obliku webinara, dana 26.-27.10.2020. godine.

Cilj ove edukacije je predstaviti osnovne promjene u verziji 7, razloge koji su doveli do potrebe za promjenom zahtjeva te osnovne ciljeve promjena u svim dijelovima norme.

Predavač je gđa. Lidija Ercegovac, dipl.ing.preh.teh., IFS odobreni predavač, Bureau Veritas Adriatic Balkan District Food Manager

Kotizacija po polazniku iznosi 2.000,00 kn + pdv, a uključuje izvorne IFS Academy radne materijale na engleskom jeziku te potvrdu o sudjelovanju.

Bureau Veritas Croatia d.o.o. je jedina organizacija u Hrvatskoj koja je odobrena od strane IFS –a kao partner za održavanje tečajeva  u sklopu  IFS ACADEMY.

 

Ukoliko se želite prijaviti, molimo Vas da ispunite prijavnicu na poveznici https://www.bvtraining.hr/obrazac-za-prijavu-webinar/

Više informacija o sljedećim terminima edukacije možete pronaći na  https://www.bvtraining.hr/plan-webinara/, a za ostale novosti i informacije možete nas pratiti na LinkedInu i na našoj web stranici www.bureauveritas.hr.

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb