Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Besplatni webinari u listopadu 2020.

Bureau Veritas Vas poziva na besplatne webinare koje planiramo tijekom listopada. Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati, možete se prijaviti putem obrasca za prijavu kojeg možete pronaći na https://www.bvtraining.hr/plan-webinara/

 

09.10.2020. (12.30 -14:00)    Upravljanje u kriznim situacijama prema ISO 22320:2018

Prepoznavanje potencijalnih kriznih situacija i pravilno donošenje odluka u odgovarajućim vremenskim okvirima nakon pojave krizne situacija, ključni su koraci kojima možemo smanjiti ili spriječiti negativan utjecaj na naše poslovanje.

Ovaj webinar donosi osvrt na važne elemente uspostave učinkovitog sustava upravljanja kriznim situacijama i smjernice djelovanja u kriznim situacijama.

 

 

16.10.2020. (12.30 -14:00)    Zakon i Uredba o kibernetičkoj sigurnosti operatora ključnih usluga i davatelja digitalnih usluga

Webinar obrađuje načine usklađivanja sa Zakonom i Uredbom o kibernetičkoj sigurnosti operatora ključnih usluga i davatelja digitalnih usluga.

U okviru predavanja prezentirati će se i smjernice za postizanje usklađenosti utemeljene na najboljim praksama primjenjivih mjera informacijske sigurnosti u skladu s relevantnim međunarodnim normama iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti (ISO/IEC 27001:2013, IEC 62443-2-1:2010).

 

 

27.10.2020. (12.30 -14:00)    SAFEGUARD PROGRAM – Mjere za zaštitu zdravlja i sigurnost u poslovnom okruženju

Bureau Veritas SAFEGUARD program predstavlja skup rješenja koji obrađuju rizike putem učinkovitog osposobljavanja timova za primjenu dobrih higijenskih praksi i putem audita pravilnog uspostavljanja i primjene zaštitnih mjera.

Program SAFEGARD uključuje sve one zahtjeve koji su nužni kako bi se osiguralo pridržavanje dobre higijenske prakse, socijalnog distanciranja i svih ostalih preporuka vlasti i odgovarajućih propisa za kontrolu rizika od kontaminacije SARS-CoV-2 virusom.

Ti se zahtjevi također mogu dopuniti specifičnim zahtjevima organizacije koji će se provjeriti tijekom provedbe neovisnih provjera.

Nakon uspješne provedbe audita izdaje se Potvrda o sukladnosti sa zahtjevima koja se može istaknuti na globalnoj interaktivnoj karti te na taj način biti dostupna svim vašim klijentima i zainteresiranim stranama.

 

 

30.10.2020. (12.30 -14:00)    HEALTHY MEAL STANDARD

Healthy Meal Standard (HMS) je Sustav upravljanja kategorijama prehrane čiji je cilj uspostaviti sigurnost, sljedivost i optimizaciju lanca prehrane s ciljem povećanja kvalitete prehrane za krajnjeg korisnika.

Prilikom izrade HMS-a preuzete su određene smjernice i od Svjetske zdravstvene organizacije, no HMS je cjelokupna poslovna metodologija koja uključuje analizu, implementaciju, certifikaciju i nadzor uz laboratorijsko ispitivanje koji traje tri godine. Struktura norme HMS je slična strukturi norme ISO 9001.

Prednosti implementacije i certifikacije HMS-a su između ostalog, bolja organizacija sustava prehrane, optimizacija troškova, usklađivanje dokumentacije sa zakonskim zahtjevima, izrada jelovnika i normativa za posebne prehrambene potrebe ovisno o odabranim kategorijama i želji klijenta.

HMS je namijenjen hotelima i restoranima, thalasoterapijama, specijalnim bolnicama, poliklinikama, školama i vrtićima, aviokompanijama, pomorskim i kopnenim prijevoznicima.

 

 

Za dodatne informacije možete se obratiti na mail sabina.zgaljic@bureauveritas.com

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb