Close
Odjel edukacije, Ured Zagreb Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
+385 1 6529 398 BVCroatia@bureauveritas.com

Čeke Korovljević Branka

Branka Čeke Korovljević je stručni savjetnik, trener i predavač u području osiguranja kvalitete i sigurnosti proizvoda s više od 17 godina radnog iskustva. Diplomirala je 2001. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer prehrambenog inženjerstva.

Radno iskustvo gradila je u različitim područjima vezanim uz osiguranje i kontrolu kvalitete procesa, proizvoda i usluga; u prehrambenoj industriji 7 godina (LURA, LEDO), u području konzultacija i certifikacija sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću proizvoda 5 godina (Proteko, Bureau Veritas) , te u području maloprodaje i veleprodaje kao voditelj odjela upravljanja kvalitetom 4 godine (SPAR, Metro Cash&Carry).  Od početka 2019. godine vlasnik je i poslovni savjetnik u tvrtki specijaliziranoj za savjetovanje i obuku vezana uz rješenja i dizajniranje procesa trajnog poboljšanja i održivosti kvalitete i sigurnost proizvoda.

Surađuje više od 10 godina s Bureau Veritas-om kao vanjski suradnik. Vodeći je auditor i predavač za sustave upravljanja kvalitetom (ISO 9001), sustave upravljanja sigurnošću hrane (ISO 22000 i HACCP), sustave upravljanja zaštitom okoliša (ISO 14001), te je odobreni predavač IFS akademije koju Bureau Veritas provodi u suradnji sa IFS GmbH (International Featured Standards).

Telefon: +385 1 6529 398
Vrbik 8a, Zagreb, Hrvatska
Odjel edukacije, Ured Zagreb